Paaskamp 2023, za/zo

Gisteren, zaterdag de 8ste, in alle vroegte vertrokken vanaf de Schut richting Schijf. Leuk om te zien dat een grote groep ouders ons kwamen uitzwaaien en de weg naar de brug wisten te vinden.

Helaas kwam een deel van de auto’s niet verder dan Hendrik-Ido-Ambacht. Mevr. Hoveling bemerkte iets raars aan haar auto en heeft, gelukkig, besloten bij een pomp te stoppen. Gevolg was een enkele reis terug naar huis, maar dan wel met een groot geel bergingsvoertuig. We begrepen dat alles inmiddels weer in orde is, gelukkig. Een klein uurtje later dan gepland was iedereen dan toch bij het huisje in Schijf. Waar inmiddels de tenten al stonden.

Na de lunch was de eerste spel uitleg en kwamen we erachter dat het hele kamp in het teken stond van Expeditie Robinson. Iedereen werd ingedeeld in kamp Noord en kamp Zuid, en iedere avond is er ook een echter kampraad. In dit geval wordt er overigens niemand naar huis gestuurd, hooguit krijgt het verliezende team een handicap voor de volgende dag.

’s Avonds werd er op kampvuur gekookt en na een aantal spelletjes in het bos, Jenga met hindernissen en een soort vossenjacht, maar dan anders, was het tijd voor de kampraad, een kop thee en bed.

Zondag is een speciale dag. Tibor is jarig vandaag. En niet zomaar jarig, hij wordt vandaag 18 jaar oud!!
Nadat we hem met muziek hebben gewekt, bleek het hele huisje versierd te zijn. Bij het ontbijt hebben we gezongen en was er speciaal voor zijn verjaardag voor iedereen taart. Omdat Tibor 18 is geworden kreeg hij een lekkere fles met bubbels en omdat we nog wel gewoon op kamp zijn, was het er wel een zonder alcohol 🙂 Tibor, nogmaals Van Harte Gefeliciteerd.

Your comment