Dinsdag, de grote boze wolf.

Nadat we gisteren de geest van Aladdin gevonden hadden in de beamer, gaf hij ons de hint dat we vandaag met de grote boze wolf te maken zouden krijgen. We zijn daarom gisteravond alvast begonnen met het bouwen van stevige hutten. Vanmorgen hebben we de hutten snel afgemaakt en voor de regen hebben we het grote huttenspel kunnen spelen. Helaas was het lunchen in de hutten vanwege de regen niet mogelijk, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat de welpen gerust hadden in de tenten, was het huisje omgetoverd tot bioscoop en hebben we met z’n allen de film ‘De Smurfen’ gekeken. Na de film hebben we een aantal gezellige spelletjes binnen gedaan. Als favoriet van de welpen staat op dit moment Weerwolven op nummer 1. Tijdens het avondeten (een lekkere nasi schotel) werd het buiten droog en konden we ‘s avonds nog snel het bos in om de energie even kwijt te raken voor het slapengaan. Morgen zal in het teken staan van Alice in Wonderland.

Your comment