Herfstkamp 2022 Vrijdag

We zijn er weer. We mogen weer drie dagen onszelf uitleven in de Rucphense bossen. Gezien het weer hebben we nog heel even overwogen om het programma om te gooien naar watergevechten en zwembadjes, maar dat was misschien wat overdreven. Desalniettemin is het echt fantastisch weer!

Toch is het eind oktober en dus Halloween!! Dit hele kamp staat in het teken van spoken, vampiers, zombies en vleermuizen (maar dan wel op een leuke manier 🙂 )

Na aankomst en nadat alle tenten waren opgezet zijn we snel het bos ingegaan voor een routespel waarbij de kinderen spullen moesten vinden om de zombies te kunnen overleven. Uiteraard waren dit spullen die we allemaal goed kunnen gebruiken, afwas-sponsjes, theedoeken etc.

Aan het einde van de middag hebben we gezellig rond het kampvuur onze boterhammen opgegeten en stond er een grote pan vers gemaakte pompoensoep klaar.

Hierna was het inmiddels alweer donker geworden en hebben we coordinatenspel gespeeld in het bos waarbij de groepjes door het bos moesten sluipen en moesten proberen elkaar het eerst aan te schijnen met hun zaklampen.

Voor het slapen gaan kon iedereen nog genieten van onze eigen ‘heksen-podcast’.

Altijd spannend wat er morgen weer gaat gebeuren.

Your comment