Pinksterkamp 2022, dag 2

De tweede dag is aangebroken en na het aankleden en het ontbijt zijn we het eerste spel gaan doen. In de ochtend was het mooi weer en zijn we al zeilend vier op een rij gaan spelen. Op de Odysseus moesten de verkenners de fiches ophalen en op de wal stond het grote vier-op-een-rij spel waar de fiches in moesten om vier op een rij te krijgen. Hierna hadden de kids vrije tijd en mochten ze kiezen wat ze wilden doen bijvoorbeeld: zeilen, wrikken of roeien. Na het middag eten hebben we de varende versie van mastermind gespeeld. Hierna ging het heel hard regenen en zijn er een aantal verkenners naar de Odysseus gegaan om binnen spelletjes te gaan doen. 1 van bakken besloot toch nog te gaan roeien omdat ze er heel veel zin in hadden. Ze waren toch wel blij dat ze een regen pak aan hadden????. We hebben ‘s avonds heerlijk gegeten. Omdat het nog steeds behoorlijk hard regende hebben we besloten verder spelletjes te spelen in het hoofdruim van de Odysseus. De avond werd afgesloten met een videofilm op het grote scherm. Het was weer een super leuke dag!

Your comment