Nawaka, zaterdag 13 augustus

Kent u dat, dat er teveel gebeurt en de tijd te snel gaat. Dat is exact waar we hier last van hebben.

Gisteren zijn de welpen alweer naar huis gegaan, na een fantastisch kamp waarbij ze de drie vermiste Griekse goeden hebben teruggevonden. na een spetterende feestavond, welke vooraf werd gegaan door een echte Gyros maaltijd, was het vrijdagmorgen echt tijd om de tassen weer te pakken.

De verkenners hebben vrijdag even iets rustiger aan gedaan. Het was ten eerste erg warm, maar daarnaast begon de vermoeidheid ook op te spelen. Er werd dus tijd doorgebracht op de centrale markt, bij de tent, op het subkamp of bij de Odysseus in het water.

De Haaien hebben ’s avonds nog ‘even’ meegedaan aan een roeiwedstrijd voor gevorderden. Een wedstrijd over een lengte van 3 km!. Weliswaar niet gewonnen, maar met 4 roeiers gewoon even de drie km uitroeien en met een heel mooi resultaat waar jullie trots op mogen zijn.

in de avond was er voor heel het Nawaka een groot feest met optredens van een DJ en band op het grote podium. De verkenners en de leiding zijn uit hun dak gegaan!!

Vandaag begon met de verjaardag van Lucas. Lucas werd vandaag 12 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden, compleet met slingers, zingen, een donut ipv een taartje en een cadeautje. Lucas, van harte gefeliciteerd!

Hierna zijn we met z’n allen aan het passagieren geweest in Harderwijk. Tijd om weer even in de bewoonde wereld rond te lopen, ijsjes te eten en een patatje te halen.

In de avonduren stond de traditionele Gondelvaart op het programma. Bijna alle boten van het Nawaka gingen in optocht, met versierde vletten, slepers en wachtschepen vanaf het kampterrein naar Zeewolde en weer terug. Onderweg lagen er her en der wachtschepen met daarop DJ’s en bandjes. Bij Zeewolde stonden er dromen mensen op de kade om dit spektakel te kunnen zien.

Your comment