Nawaka, dinsdag 16 augustus

De laatste dag alweer. 10 dagen Nawaka! In een woord geweldig!

Afgelopen zondag was een van de warmste dagen van de week. Tijd voor veel drinken en rust. In de ochtend hebben de verkenners uitgeslapen en rustig aan gedaan. ’s Middags stond er een zwembad-vulwedstrijd op het programma. Op het subkamp was een zwembad gebouwd, welke gevuld moest worden. We begonnen met emmers, maar al snel volgden hele kliko’s om het water aan te voeren.

In de avonduren mochten we naar het waterspektakel; een verzameling van activiteiten die allemaal min of meer iets met water te maken hadden. Een apres-ski party, compleet met DJ en snowboard rodeo. Een schuimparty, een lasergame, een modderbaan, een opblaas stormbaan, teveel om op te noemen. Met name de schuimparty en de modderbaan waren erg in trek.

Maandag zijn de verkenners heel de dag met de vletten naar het Wolderwijd geweest, waar een groot postenspel werd gespeeld. In de avond vond er op het subkamp een groot casino plaats. Iedere groep had een post waarbij muntjes ingezet en gewonnen konden worden.

Vandaag zijn de verkenners opnieuw naar het Wolderwijd voor een groot spel, waarmee ze bouwstoffen kunnen winnen om vanmiddag een Colosseum te bouwen.
Einde van de middag gaan we het kamp afsluiten in het subkamp en vindt de bekendmaking plaats van de groep die de nieuwe keizer mag leveren.

Vanavond wordt het Nawaka voor iedereen afgesloten met een groot feest.

Your comment