Het Nawaka!!

Het is bijna zover! Nog een kleine twee weken en dan gaan we onderweg. We hebben er ruim een jaar op gewacht. Maar ook een jaar lang gespaard, gewerkt, acties gehouden en sponsors gezocht!
En het is gelukt, we gaan met de hele groep naar het Nawaka.

De laatste weken zijn we als leiding hard bezig om de laatste puntjes in orde te maken, Het dek van de Odysseus heeft een nieuwe laag teer, een van de rubberboten is gerepareerd, de buitenboordmotor heeft een servicebeurt gekregen, de verbandtrommels zijn gecontroleerd, het schip is (af)geladen, we hebben voor welpen en voor verkenners tenten, tafels, stoelen, thema-spullen, kookspullen etc.etc. bij ons, maar daarnaast natuurlijk ook al onze vletten, 2 sleepboten, 2 rubberboten en alles dat we maar konden bedenken dat handig, leuk of noodzakelijk kan zijn. Kortom, wij zijn er klaar voor.

Onderaan dit bericht vindt u de laatste informatie voor welpen en voor verkenners. Lees die alstublieft goed door.

Wijziging opstapplaats Verkenners:
Door de lage waterstanden is het hoogheemraadschap genoodzaakt om de sluistijden van de Parksluizen aan te passen. Hierdoor zouden we zaterdag pas rond 16:00 uur kunnen schutten. U begrijpt dat dit te laat is om op tijd in Zeewolde aan te komen. Vandaar dat de leiding al op vrijdag met de Odysseus door de Parksluizen zal gaan. We verwachten de verkenners dan ook om 09:30 uur niet bij het groepshuis, maar aan ‘s-Lands Werf (Het Boerengat) Dit ligt in de buurt van het voormalige Tropicana. Zodra we vrijdag goed en wel zijn afgemeerd, zullen we in de verkennerouders app een locatie doorsturen.

De welpen vertrekken normaal op maandagochtend om 10:45 uur vanaf het groepshuis. De auto’s hebben gelukkig weinig last van lage waterstanden.

Informatiebrief Welpen

Informatiebrief Verkenners

Your comment