Hulp van oud-leiding

Wat een weekeinde hebben we achter de rug!

Vrijdag – Telemachos

Afgelopen vrijdag mochten we Erwin en Thomas verwelkomen in het groepshuis. Erwin kwam Stors helpen met het weer waterdicht maken van de Buts en Thomas heeft de hele buitenkant van de Telemachos weer blauw gemaakt.

Zaterdag – Schijf

Het zal niemand ontgaan zijn dat we de afgelopen weken bezoek hebben gehad van diverse heftige stormen. Rond het groepshuis hebben we hier gelukkig geen schade door opgelopen. Hooguit een paar weggewaaide lege jerrycans.

Op ons terrein in Brabant waren helaas wel enkele bomen omgewaaid. Onze Baloe is vorige week de schade gaan opnemen op het terrein en gelukkig waren er geen bomen of grote takken op het huisje gevallen. Wel had het hek aan de voorkant van het terrein het begeven onder de omgevallen bomen.

Afgelopen zaterdag zijn we met een grote groep leiding en oud-leiding naar Schijf gegaan om de omgewaaide bomen op te ruimen. 

We hebben diverse bomen geruimd, klein gezaagd en klaar gelegd voor toekomstige kampvuren.

Daarnaast hebben we gelijk nog een paar bomen omgehaald die toch op de nominatie stonden om weggehaald te worden.

Het is wel heel fijn om te merken dat, als het nodig is, er een hele groep oud-leiding klaar staat om bij te springen. Allemaal met hun eigen vaardigheden, specialiteiten en gezelligheid. Op deze manier zijn we ook in staat om de groep gewoon door te laten draaien, zodat de kinderen er bijna niets van merken.

Mensen, Bedankt!

Your comment