Corona maatregelen

Inmiddels zijn er weer aangescherpte maatregelen van kracht ivm de Corona-pandemie. Voor ons als scoutinggroep heeft dat relatief weinig gevolgen. De kinderen zijn gewoon welkom en mogen samen met de leiding de opkomsten draaien zoals normaal. Ook mondkapjes zijn niet verplicht.
Ouders en bezoekers (boven de 18 jaar) zijn nog steeds welkom, maar deze zullen wel een geldig corona-toegangsbewijs (de QR-code) moeten laten zien op het moment dat zij het terrein opkomen. Vanuit de overheid zijn wij verplicht dit te controleren. Buiten de hekken is er uiteraard niets aan de hand.

Om nou te zorgen dat we met leuke dingen bezig zijn in plaats van codes controleren, willen we u vragen om uw kind weer bij het hek te brengen en op te halen. Mocht u de leiding even willen spreken, dan vragen we u alsnog om een QR code mee te nemen. Mocht u nog vragen hebben, app of bel ons gerust.

Your comment