Corona

Gelukkig kunnen we inmiddels weer fysieke opkomsten plannen. Wij zijn daar erg blij om! Dat betekent ook dat we weer wat aan boot onderhoud kunnen doen, zodat onze boten er straks weer mooi bijliggen in het vaarseizoen.

Op dit moment mogen we alleen nog buiten opkomsten draaien. Nu hebben we een mooi terrein, dus dat komt wel goed. Het enige onvoorspelbare is uiteraard het weer.
Mocht het echt heel slecht weer worden, dan wordt uiterlijk vrijdagavond via de app groep en via de website aangegeven of de opkomsten doorgaan of niet. Mogelijk wordt de opkomst dan vervangen door een on-line variant.

We begrijpen als ouders of kinderen het in deze tijd nog een beetje spannend vinden om in groepen bij elkaar te komen. Geen probleem, wel graag even aangeven bij de teamleiders of bij Schipper Durkstra.

Uiteraard proberen we gedurende de opkomst alle voorgeschreven regels zo goed mogelijk na te leven. De kinderen mogen gewoon bij elkaar in de buurt komen. De leiding houdt zoveel mogelijk afstand tot de kinderen en tot elkaar. Daarnaast krijgt iedereen een gezondheidscheck bij iedere opkomst en staat er het nodige aan desinfectiemateriaal klaar.

Zorg in ieder geval dat de kinderen warme kleding aanhebben en als het onverhoopt toch een keer gaat regenen, is een regenjas altijd handig.

Mochten er vragen zijn, kom gerust op de lijn.

Your comment