Dag 2

Na een lange nacht met niet heel veel slaap, werd iedereen liefdevol wakker gemaakt. En dan bedoel ik de leiding die wakker werd van het geluid uit het bos veroorzaakt door….

Nadat alle hutten waren afgebroken en er voor werd gezorgd dat niets meer deed herinneren aan de hutten die er ’s nachts hadden gestaan, verzamelden wij bij de kampvuurplaats. Het ontbijt bestond uit een lekker kopje thee en het brood dat de meesten de avond ervoor gebakken hadden van het meel en water dat ze hadden gekregen.

Na een stevig ontbijt vertrok iedereen in groepjes het bos in waar ze de meest onverwachte en ingewikkelde posten tegenkwamen. Er moesten met behhulp van kompas afstanden worden berekend, touwbruggen worden overwonnen, EHBO worden toegepast en dat allemaal met rugzak op en enkel een kaart om hen de weg te wijzen.

Iedereen was dan ook reuze trots toen bleek dat iedereen het felbegeerde insigne trapper aan het einde van de middag had behaald. Iedereen van harte gefeliciteerd!! Meer dan verdiend!

Your comment