Pinksterkamp 2023

Dag 1, Zaterdag 27 mei

Vandaag was de eerste dag van pinksterkamp 2023! We hebben de vletten opgehaald van de plas en zijn vertrokken naar de Rottemeren. Na aankomst hebben we nog wat gegeten en gedronken. In de middag hebben we geoefend met man over boord. Een leiding het water in en go ????‍♂️! Hierna hebben we heerlijk avond gegeten????. Na het avondeten hebben we een onderdelen race gedaan, waarbij de dolfijnen bak heeft gewonnen! Als afsluiter van de dag hebben we nog een aantal spelletjes op het land gedaan. Het was een geslaagde eerste dag!

Dag 2, Zondag 28 mei

Vandaag was al de tweede dag van pinksterkamp! De ochtend begon al heel leerzaam en plezierig omdat we instructie gegeven hebben in het zeilen. Na de lunch hebben we de middag doorgebracht met de @cornelistrompgroep14 . Als eerste trefbal en Hollandse leeuwen op de kant en daarna met zijn alle het water op! Op het water hebben we stelen van de leiding gespeeld. Alle verkenners probeerde tennisballen te stelen zonder nat gespoten te worden door de leiding! Na het avond eten hebben we nog spelen op de kant gespeeld. Het was een top dag!

Dag 3, Maandag 30 mei

Vandaag is alweer de laatste dag van het pinksterkamp. In de ochtend hebben we de drie uurs race gezeild. Alle bakken worden in tweeën gesplitst en bij elk rondje zeilen word de bemanning gewisseld. Dit jaar is de drie uurs race gewonnen door de zeemeeuwen in de boot 309. Na de drie uurs race hebben we alles ingepakt en zijn we weer vertrokken naar huis. De tijd op kamp gaat altijd veel te snel! Het was een geslaagd pinksterkamp 2023????⛵️

Your comment