Herfstkamp, eerste dag

YES!!! we zijn met de verkenners weer in ons eigen Henhouse in ’t Schijf. Het herfstkamp 2021 is weer begonnen.

De eerste dag begonnen we met het opzetten van de tenten en het in orde maken van het terrein. Na het eten zijn we zo snel mogelijk het bos in gegaan voor het eerste spel. Als rode draad door het kamp loopt het Haloween thema. Zo was het eerste spel een variatie op levend stratego, maar dan met weerwolven, pompoenen, vampiers etc.
Na het avondeten stond een wandeltochtje door het donkere bos op het programma, waarbij we allemaal leiders in de meest vreemde, en soms enge of lachwekkende, verkleedkleren tegenkwamen. Na deze getikt te hebben kregen we kaartjes waarmee we het eindpunt konden vinden. Wel een bijzondere ervaring dat het hier ’s avonds in het bos echt donker is, totdat de (bijna volle) maan doorkomt.

Your comment