Dag 1, aankomst welpenkamp

Vandaag zijn alle welpen eindelijk aangekomen op het kampterrein. Met drie auto’s werd iedereen rond 11:00 uur afgeleverd en kon het feest beginnen. Nadat we de ouders eerst van koffie hadden voorzien, hebben de welpen een rondleiding over het terrein gekregen. Ondanks dat een aantal welpen hier al eerder zijn geweest, bleken heel veel plekken ineens toch weer andere benamingen te hebben gekregen. Zo heet het huisje ineens het kasteel en is de kampvuurplaats de verhalen vertelplaats. Ik ben benieuwd waar dat allemaal voor is.
In de brievenbus vonden we een dik boek, welke afkomstig bleek van een heks. Hier stond ook het verhaal van Assepoester in, waarbij ze haar glazen muiltje verloor.
In de middag hebben we met z’n allen een speurtocht met opdrachten gelopen door het bos, waarna we ineens de klomp van Sturk vonden. Bleek dat deze klomp op onnavolgbare wijze kon veranderen in een mooie damespump.
Al met al een bijzonder verhaal. Ik ben benieuwd wat ons nog meer te wachten staat. Tot morgen!

Your comment