Donderdag – Olympiade

Vandaag stond in het teken van de meer sportieve piraten bezigheden. Denk aan het ver gooien van grote schepen-harp-sluitingen. Ver springen om andere schepen te kunnen enteren, jagen met je boot en voortbewegen door een anker uit te werpen en weer binnen te halen.

In de middag hadden we eindelijk een goede hoeveelheid wind, waar we direct gebruik van hebben gemaakt. Iedereen heeft de kans gehad om te werken aan zijn of haar zeilkunsten, roeivaardigheden of het wrikken.

Het avondeten bestond uit een gezonde en hele smakelijke maaltijdsalade. De verkenners keken verrast op toen dit na 20 minuten werd aangevuld met bakjes patat met mayo, afkomstig van de lokale patat-boot. Het blijft per slot van rekening een zomerkamp.

De avond werd afgesloten met een mega spektakel hindernisbaan, met een slingertouw, gepionierde torens in vletten, bewegende bruggen etc. Iedereen werd door de hele groep enthousiast aangemoedigd.

Your comment