Heenreis en eerste dag

Inmiddels is het zondag 18 juli en onze verkenners zijn er gelukkig!
Gisterochtend is de leiding expres een uurtje eerder vertrokken (07:00 uur) in verband met een mogelijke stevige tegenstroom op de Lek. Het viel gelukkig mee. Het weer zat mee, de stroming zat mee en we waren op tijd bij en snel door alle sluizen. Tegen half acht konden we de Odysseus aan de wal leggen aan ons eiland. De opzichter van het waterschap had keurig een stuk wal voor ons afgezet met rood wit lint. Nadat we eerst even een frisse duik hadden genomen hebben we met de leiding in pak em beet anderhalf uur het schip gelost.

Zondagochtend de laatste zaken in orde gemaakt en opgeruimd zodat we in stijl onze verkenners konden ontvangen. Om 13:00 uur waren de ouders met de kinderen op de afgesproken ophaalplaats. Daar werden de verkenners door een stel piraten ontvangen. Het thema van het kamp.
Eenmaal op het terrein stonden de eerste spelletjes klaar. De middag vulde zich met spelen, zeilen en zwemmen. Het belooft een goed kamp te worden!

Your comment