Maandag, de dag van Aladdin.

Vandaag stond in het teken van Aladdin. De welpen kwamen er vandaag achter dat de geest van Aladdin was verdwenen was, de magische lamp was leeg. De uitdaging van de dag was dus om de geest te vinden. Hij had tijdelijk ergens anders zijn onderkomen gevonden.

’s Middags was het een vreemde boel in het bos. Er liepen diverse leiders door het bos die met verschillende voorwerpen allerlei geluiden maakten en allemaal welpen die probeerden te raden wat voor soort geluid het was. Een eigentijdse versie van het dierengeluidenspel, maar dan net even anders.
Na dit spel was het een klein beetje feest. Yordi was jarig geweest en had traktaties meegenomen. Uiteraard werd er hard voor hem gezongen.

Ook kwamen vandaag Stax, Stoos en Stam aan in het kamp. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

In de avond zijn de welpen begonnen met het bouwen van de hutten, maar daarover morgen meer.

Your comment