Donderdag, het zwaard van koning Arthur

Toen de welpen vanmorgen wakker werden, hing het zwaard van Arthur hoog in de beuk. Baloe klom vervolgens de boom in om het zwaard te pakken, maar zelfs met al zijn kracht, kreeg hij de knopen niet los. Ook met zijn zakmes kreeg hij het touw niet doorgesneden. Na het ontbijt zijn de welpen het bos in gegaan om op vijf verschillende posten hun dapperheid, stoerheid en kracht te bewijzen. Toen zij terugkwamen op het terrein waren op magische wijze de knopen verdwenen en hing het zwaard in twee lusjes, zo konden de welpen het er makkelijk uit halen. Ze hadden zich het zwaard waardig bewezen. Tijdens de lunch hebben we gekeken in het sprookjesboek, maar het sprookje was nog niet gerepareerd. In de middag was het tijd voor de kampkermis. De kinderen hebben lekker rondgerend en alle attracties bezocht. Er werd veel snoep en hoofdprijzen verdiend. Net voor het avondeten bleek dat het zwaard gestolen was van het terrein! In de avond zijn de nesten daarom met auto’s in het bos gedropt. Na een spannende kompastocht vonden zij het zwaard op de ‘Kleine hei’ en was het sprookje gered!

Your comment