Open dag 17 september

17 september houden veel scoutinggroepen in Rotterdam weer een open dag met als thema ‘ tijd voor avontuur’. In tegenstelling tot vorig jaar houden we de open dag dit jaar samen met de groepen aan het Prinsemolenpad. Bij iedere groep kan een activiteit gedaan worden, waarbij bezoekers dus kunnen kennismaken met 6 verschillende groepen! Hartstikke leuk!

Zoals bekend hebben we zowel bij welpen als verkenners nog ruimte voor nieuwe leden.
Afgelopen zaterdag hebben de kinderen posters, flyers en kaarten meegekregen om op verschillende plaatsen in de wijk neer te leggen. Denk hierbij aan scholen, wijkcentra, of andere plaatsen waar kinderen (of ouders) komen. Mocht u nog ideeën hebben, ga gerust uw gang.

Hieronder zullen we een aantal downloads neerzetten van de diverse posters en flyers.

Een van onze haaien heeft afgelopen zaterdag een promo-video gemaakt die we gaan gebruiken op onze socials. Echt heel gaaf!!

Of download de flyer hier.

Your comment