Nawaka, woensdag 10 augustus, deel 2

Er gebeurt hier op het Nawaka teveel om op te noemen! Vandaar dat we vandaag maar een tweede foto-compilatie op de site zetten.

Daarnaast willen we u een link meegeven. Het jeugdjournaal heeft gisteren een item gefilmd op het Nawaka. Mocht u het gemist hebben, kunt u het hier terugkijken: Item jeugdjournaal

Eerst hebben we nog een aantal foto’s van de welpen die zijn wezen kano-varen.

Verder hebben de welpen de laatste dagen een aantal keren activiteiten rondom de centrale markt gedaan.

Vandaag hebben de welpen het waterspektakel ondergaan. Een verzameling van activiteiten die allemaal iets met water te maken hebben. We zijn per slot van rekening op het Nawaka.

Vanavond hebben de welpen alweer hun kamp afgesloten. 5 dagen gaan we heel erg snel als je zoveel meemaakt. Vanavond was er speciaal voor de afsluitring Grieks eten, broodjes Gyros. Daarna was er een groot feest.

Morgen worden de welpen weer opgehaald en kijken we met z’n allen terug op een onvergetelijke week! Geniet allemaal nog even van een weekje vakantie, bedankt en tot snel!

De verkenners hebben ook niet stilgezeten. De vletten hebben gisteren de vlettenrally volbracht. Binnen de tijd zoveel ogelijk kilometer afleggen, waarbij de vletten werden gevolgd via een gps tracker. Het mooie was dat het laatste deel in het donker plaatsvond. Weer eens iets heel nieuws. Uiteraard waren alle vletten voorzien van de vereiste verlichting. Rond 22:30 uur waren alle vletten weer binnen.

Vandaag stonde de zeilrace op het programma. Met deze hitte een hele opgave. Gelukkig had iedereen genoeg water aan boord.

Eenmaal terug aan boord van de Odysseus kon er eigenlijk maar een ding gebeuren: Zwemmen!! Met dank aan een van de ouder, waren er opblaasfiguren in overvloed! Bedankt nog daarvoor!!

’s Avonds waren er daar de Keizerspelen. Op zich hebben we spelletjes als stoelendans, Hollandse leeuwen of Annemarie Koekoek vaker gespeeld, maar nog nooit met 150 kinderen tegelijkertijd. Een hele belevenis!

Your comment