18 uurs race

Het is op dit moment bijna 4 uur ’s nachts en de 18 uurs race is al ruim 8,5 uur onderweg. We zijn dus halverwege en de verkenners doen het fantastisch! Momenteel liggen onze drie boten, de 309, 231 en 311 op een 3de, 4de en 5de plaats met ieder 8 gezeilde rondes.
De boten worden door ons bevoorraad met het nodige krachtvoer, zo waren daar al broodjes rookworst, tosti’s en broodjes hamburger, afgewisseld met warme chocolademelk en blikjes frisdrank. Alles om ze wakker en alert te houden. In de loop van de avond zijn verschillende ouders langs geweest voor de gezelligheid en om de kinderen aan te moedigen.
Mocht u straks nog langs willen komen, bent u van harte welkom. De Odysseus ligt bij het sluisje naar de Kralingse plas en de boten kunt u het best bekijken vanaf de steiger bij het strandbad of door mee te varen met onze eigen Buts. De finish is om exact 14:00 uur.
De tussenstand kunt u live hier volgen.

Your comment