Open dag – 2 oktober

Op 2 oktober openen in heel Nederland diverse scoutinggroepen hun deuren om te laten zien hoe leuk scouting is. Gelijktijdig is dit de aftrap van het nieuwe thema van Scouting Nederland ‘Tijd voor Avontuur’.

Ook wij gaan de hekken van het terrein wagenwijd open zetten voor iedereen die geïnteresseerd is. We hebben enkele leuke en spannende activiteiten op stapel staan.

Uiteraard zou het heel fijn zijn als we op deze dag een aantal nieuwe leden voor zowel welpen als verkenners kunnen interesseren en verwelkomen. We hebben namelijk nog plaats!

Hulp

Mochten er enkele ouders willen helpen, zou dat heel fijn zijn. We kunnen nog hulp gebruiken op vrijdag 1 oktober om het terrein in orde te maken, posten op te bouwen en het groepshuis op te ruimen, schoon te maken.

Op zaterdag 2 oktober zouden we wat handjes kunnen gebruiken bij de catering en bij de informatiestand om uitleg te geven over het reilen en zeilen bij onze groep. Wie kunnen dat beter dan de ouders van onze leden?

Daarnaast zou u ons in de weken voorafgaand aan deze dag heel erg helpen als u de raamposters zou willen verspreiden bij scholen, bibliotheken, supermarkten etc. Overal waar volgens u handig zou zijn. De raamposter kunt u hier vinden, of op de pagina ouderbrieven. Hier vind u ook nadere info in de ouderbrief.

Your comment