We begrijpen heel goed dat je staat te trappelen om een keertje te komen kijken bij onze scoutinggroep. We willen je echter wel waarschuwen!
Bijna iedereen die bij ons komt kijken, wil ook gelijk lid worden.

Nou hebben we -op dit moment- gelukkig geen wachtlijst. Lid worden kan dus! 

Iedereen mag altijd drie keer -gratis- komen kijken. We noteren dan wel een paar gegevens, maar je hoeft nog geen lid te worden. 

De bevers hebben opkomst op zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur in het groepshuis aan de Noorderkanaalweg 26 te Rotterdam.

De welpen hebben opkomst op zaterdag van 10:30 uur tot 12:30 uur in ons groepshuis.

De verkenners hebben opkomst van 13:00 uur tot 17:30 uur, in de winter ook in het groepshuis aan de Noorderkanaalweg en in de zomer varen we rond 13:00 uur met ons schip ‘De Odysseus’ naar onze steiger in de Rotte, aan het Prinsemolenpad (tgv de scoutinggebouwen).

Je hoeft je niet aan te melden als je wilt komen kijken, maar het mag natuurlijk wel. Als je informatie wilt of wilt vertellen dat je een keertje wilt komen meedoen, is het het makkelijkst dat je even een mailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kan je een van de teamleiders bellen, kijk voor de nummers even op de contactpagina.

Wil je je gelijk inschrijven, dan kan je hier ook het inschrijfformulier downloaden.