Jaarlijkse klusdag Schijf

Eenmaal per jaar komen we met oud-leden, partners en kinderen, vrienden, bekenden en een deel van de huidige leiding bij elkaar in Schijf om daar onderhoud te plegen aan het terrein en het huisje. Zo ook vandaag. Vandaag waren met 30 (!) mensen bij elkaar, ondanks het regenachtige weer.

Er zijn een stuk of 4 bomen omgehaald, een deel van het kotje is geschilderd, een aantal plafonds in het huisje zijn opnieuw geschilderd en er zijn nieuwe bomen geplant. Daarnaast is er opgeruimd en schoongemaakt.

Hoe bijzonder is het dat we een hechte groep oud leden en bekenden hebben die jaarlijks bij elkaar komen om te zorgen dat we als Calandtroep gebruik kunnen blijven maken van een goed onderhouden en veilig kampeerterrein in Schijf!

Mensen, opnieuw enorm bedankt en tot de volgende keer!! Naast het vele werk dat weer verzet is, was het ook weer enorm gezellig.

Your comment