Zaterdag – dag van vertrek

De echte laatste dag van het welpen zomerkamp 2023! Na het ontbijt eerst spullen opruimen en vervolgens zijn de welpen het bos in gegaan om zwaarden trefbal te spelen. Eerder dit jaar hadden de welpen een zwaard geschilderd deze werden nu gebruikt voor trefbal! Natuurlijk mochten ze ook mee naar huis. 

Terwijl de welpen leuke spellen in het bos aan het spelen waren was een deel van de leiding nog op het kamp terrein. De leiding heeft de tenten schoon gemaakt en opgeruimd. Ook het huisje, zwembad en wc/douche gebouw zijn weer helemaal schoon gemaakt wachtend op het volgende kamp. Na een leuk ochtend spel zijn de welpen weer teruggekomen om te lunchen en zich klaar te maken voor het sluiten van het kamp. Aan het einde van het kamp worden er aan aantal dingen bekent gemaakt bijvoorbeeld winnaars van de nest wedstrijden en de winnaar van het gouden scheepje. Ook dit jaar vond de leiding het erg moeilijk om te kiezen maar toch zijn er wel verdiende winnaars uitgekomen! De kampkok’s zijn natuurlijk ook bedankt voor hun goede inzet (kampkok: verkenner die mee gaat op welpenkamp voor ondersteuning van het programma)! 

Het was weer een fantastisch kamp om niet te vergeten😁

Your comment