Vrijdag – een feest dag!

De laatste volle zomerkamp dag en dat moet wel een feestje zijn! Vandaag begon de dag bij de buren, die hebben een grote moestuin waar we tomaten, komkommers en meloen mochten plukken. Dit hebben we lekker opgesmikkeld😋. Vervolgens zijn de welpen het bos in gegaan voor een spelletje. Toen ze terug op het terrein kwamen was het kamp terrein een kampkermis geworden!! De kinderen mochten verschillende onderdelen langs en konden prijzen en snoepjes winnen. 

Na de lunch zijn we door gegaan naar de volgende feestelijke activiteit. In de middag hebben we namelijk gezwommen bij zwembad de stok. 

Ook de avond was natuurlijk een feestje. Captainsdinner bestond uit: Franse frietjes en zelf samen gestelde spiesen + een heerlijk toetje. En als klapper op de vuurpijl liedjes zingen rond het kampvuur. 

Your comment