Woensdag – Olympiade

De dag van vandaag stond in het teken van sporten, zowel individueel als in teamverband. Deze jaarlijkse sportwedstrijd heet de Olympiade! De kinderen zijn onderdelen langsgegaan, zoals hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, sprint en frisbee werpen. Na de lunch zijn we verder gegaan met de onderdelen in teamverband, namelijk trefbal en touwtrekken. Bij deze onderdelen hebben ze zelfs de leiding teams verslagen!

Na al dat harde werk hebben we kaartspelletjes in de tenten gedaan. Vervolgens hebben we welpen zich klaar gemaakt voor de hindernisbaan. Ze gingen razend snel door alle hindernissen heen! 

Na al dat harde sporten hebben we zelf gebakken brood als avondeten op. Er gaat niks boven bij het kampvuur gebakken eten!Vervolgens hebben we de avond afgesloten in het bos. 

Your comment