Donderdag – puzzeltocht

De vijfde dag van het zomerkamp begon met de medailles uitdelen van de olympiade van gisteren! Hierna zijn we gestart met kompas schieten. Dit hadden de welpen nog nooit gedaan, maar ze waren erg fanatiek. Ze hebben de kompasroute super goed gedaan! 

Na de lunch waren we nog niet klaar met het lopen/rijden van tochten. Met de auto hebben ze een puzzeltocht van 20km in de wijde omgeving gedaan, de welpen waren per nest ingedeeld in een auto. Door middel van vragen en kaarten hebben de welpen het laatste adres ontcijferd. Dit was namelijk bij @gerdahoeve Hier hebben we genoten van heerlijk boerenijs en lactose vrij ijs. Ook de dieren en de speeltuin vonden we allemaal erg leuk. Na het avondeten hebben we als afsluiter een leuk ridder-geluiden spel in het bos gedaan. 

Your comment