Dinsdag – Meelzakjes

Onze dag begon met een heerlijk ontbijt en het smeren van onze lunch. Vervolgens hebben we onze hutten in het bos verder afgemaakt. Nadat de hutten afgemaakt waren, was het al weer tijd voor een lunchpauze. We hebben onze gesmeerde boterhammen opgegeten in de zelfgemaakte hutten. Na de lunchpauze hebben we ons klaargemaakt voor het meelzakjes gevecht!! Meelzakjes zijn  stoffen doekjes met meel erin en deze dienen als munitie. In beide hutten was een vlag verstopt en het doel was om beide vlaggen te hebben. De welpen moesten de vlag van de tegenpartij zoeken en ze konden zich met de meelzakjes verdedigen of anderen afgooien. 

Na een toffe strijd zijn we terug naar het huisje gegaan, daar hebben we al de schmink eraf gezwommen en lekker gespetterd. 

Na heerlijk spetter plezier zijn we weer terug het bos in gegaan. In het bos hebben we de meelzakjes versierd en er sierlijk mee geslingerd. Hierna hebben we heerlijk avondeten gegeten; namelijk….wraps! In de avond hebben we spelletjes gedaan op het terrein. Hierbij was iedereen super fanatiek!

Your comment