Zondag – Eerste zomerkamp dag

Het welpenzomerkamp is officieel begonnen! Vanochtend zijn de welpen aangekomen in het Schijf op ons kampterrein. Eerst hebben we de bagage een plekje gegeven en de tent ingericht. Ook  hebben de kinderen nog een rondleiding gekregen en zijn vervolgens lekker gaan lunchen! Tijdens de lunch kwam de prinses een brief aan de welpen geven om hun hulp te vragen. Tovenaar Henk heeft de verkeerde spreuk uitgesproken, waardoor alle gasten van de prinses verdwenen zijn. Na het vertrek van de prinses kwamen de 2 kabouters aan om te vertellen dat al hun kabouter vrienden ook weg zijn. Kortom, iedereen is super blij dat de welpen zijn aangekomen op het zomerkamp! 

Na een goede start van de dag zijn we in middag het bos in gegaan om het smokkel spel te spelen. De welpen moeten hun muntjes ongezien smokkelen naar het volgende punt. Na een middag in het bos gespeeld te hebben zijn we weer terug naar het huisje gegaan voor een fruit pauze. 

In de avond hebben we nog een spoken posten spel gedaan. Ook met dit spel hebben de welpen hard hun best gedaan! 

Your comment