Verbouwing Kabelgat

We kunnen wel een goed idee hebben om een Beverspeltak te willen oprichten, maar dan moet er wel een lokaal bijkomen in het groepshuis. Vervolgens kunnen we wel een goed idee hebben waar we dat lokaal kunnen realiseren, maar dat moet dan nog wel uitgevoerd worden….

Afgelopen week bestond voor een groot deel van de leiding dus uit het leeghalen van het kabelgat. En voor diegene die wel eens voorzichtig een blik hebben geworpen in deze ruimte, die weten dat iemand hier ooit Tetris voor gevorderden heeft gespeeld. Ongelofelijk hoeveel spullen je kwijt kan in een relatief kleine ruimte…

Afgelopen weekeinde zijn we drie dagen bezig geweest om het kabelgat leeg te halen, de riemenstelling af te breken, om die vervolgens weer op te bouwen in een van de containers. Mensen wat is er hard gewerkt!!!

Helaas is het nog niet klaar, dus gaan we komend weekeind gewoon weer verder. Het roeplokaal is veranderd in een tijdelijke opslag en als deze spullen moeten ook weer ergens een nieuwe plek gaan vinden.

Maar het Kabelgat is zo goed als leeg! Wat een ruimte blijkt wist toch te zijn, en wat een gave Beverburcht kan dit worden. Inmiddels beginnen de plannen vaste vormen aan te nemen en we kunnen niet wachten om de boel te gaan inrichtten, verven, aankleden etc.

Voor u een kleine fotoimpressie.

Your comment