Olympiade – bonte avond

In de ochtend hebben we onze Olympiade ook wel de vogellympics gehad. De verkenners moesten posten langs zoals: anker werpen, sprint, ei op lepel parcour, bal gooien en spons met emmer. De leiding hielt dan ook goed de scores bij! 

Na even bij te kunnen komen tijdens de lunch zijn we weer door gegaan. Na de lunch hadden we een parcour die de verkenners op tijd moesten afleggen. Het parcour bestond uit: buikschuif, catcrawl, apen hang, evenwicht balk, slalom, zwemmen, rennen, uit een kooi het water in springen en de Finnish… springen van de stijger af. Dit hebben ze super gedaan! 

In de avond begon de bonteavond! De avond begon met lekker gourmetten. En daarna een pubquiz met vragen over muziek, algemeen, scouting, oude foto’s en de geschiedenis van de groep. Het zomerkamp 2023 is super snel gegaan en de bonte avond was dat ook een leuke afsluiter. Het was een top week! Morgen gaan we inladen voor de terugweg. 

Your comment