Passagieren in Middelburg

Op naar Middelburg! Vandaag hebben we gepassagierd in Middelburg. Na een flinke tocht in de sleep hebben we toch het gezellige centrum bereikt. Hier hebben de kinderen al hun snoepvoorraden aan kunnen vullen 😉. Het gezellige, drukke Middelburg viel erg in de smaak. Het was lekker weer en iedereen heeft erg kunnen genieten van de dag. Op de terugweg stond er een lekker windje dus hebben de kinderen terug kunnen zeilen! Weer terug op de Odysseus zijn we begonnen aan het avondeten maken. We hebben kunnen genieten van een heerlijke burritobowl. Vervolgens moesten de kinderen meermaals aanleggen om de leiding zoeken op het eiland. Na het vinden van de leiding was hun doel om er achter te komen welke zin er gefluisterd werd. 

Na een gezellige dag hebben we kader gehad (kader = bespreking met oudere verkenners). Hier kwam het volgende uit: “mega leuk”, “heel tof”, “super gezellig”. Op naar morgen! 

Your comment