Zeilrace

Vanochtend hebben de verkenners een zeilrace gezeild, waarbij ze na elk rondje een opdracht moesten uitvoeren op de kant. Bij de eerste opdracht moesten de verkenners een snoepje met hun mond uit een emmer met water vissen. Bij de tweede opdracht moesten ze koekhappen en de laatste opdracht was een parkour. Hierna racen naar de Finnish!! Het was een gewaagde race naar toch is de uitslag bekent. Op de eerste plek de….. zeemeeuwen! Op de tweede plek de…. dolfijnen! And last but not least de robben! 

Hierna hebben we geluncht om vervolgens te passagieren in een oud klein vesting’s stadje Veere. Hier heeft iedereen een lekker ijsje gegeten en genoten van het lekkere weer! Ook zijn we in de binnen muur van de vesting geweest. Kort om een gezellige middag dus😆

Als avond eten hadden we oud vertrouwd AVGtje gegeten (Aardappelen, Groente, Vlees). Na het lekkere avond eten en dienst bak door naar het avond programma. In de avond heb we een race gedaan die gekenmerkt wordt door onderdelen op spierkracht en zeilvaardigheden. De verkenners moesten het eiland rond wrikken, roeien, jagen (je zeilboot voor uit trekken met een touw) en zeilen. Your comment