Een mooie zondag – zonder storm

De waarschuwingen logen er niet om, zware regen, harde windstoten, hagel en onweer. Diverse festivals zijn afgelast en ook wij hebben ons voorbereid. De losse spullen zijn vastgezet en de tafels zijn weer verhuisd naar het hoofdruim. Laat het zware weer voor ons nou beperkt zijn gebleven tot een verfrissend buitje dat nog geen regenpak waardig was. Ergens doen we blijkbaar iets goed 😊. Vanochtend zijn de verkenners per vlet de verschillende eilanden afgevaren waar diverse opdrachten moesten worden vervuld. In de middag hebben ze geprobeerd al zeilend houten stokken in een jute zak te steken, welke achter onze sleepboot de Telemachos hing. Helaas voer de tele steeds weer weg, maar het is iedereen toch gelukt. Ondertussen heeft een deel van de leiding de andere sleepboot, de Buts, onder handen genomen. Met een nieuw laagjes verf ziet ie er nog mooier uit. Een aantal verkenners zijn erachter gekomen dat er behalve kwallen ook kleine krabjes in het water zitten. Een nieuwe hobby is geboren, krabben vangen

Your comment