Zaterdagavond

We hebben een mooie plek gevonden. Een steiger voor ons zelf, met een groot grasveld vlak voor de deur. Vanmiddag na aankomst eerst alle vletten gelost, de speedboten opgeblazen en het hoofdruim weer begaanbaar gemaakt. De kinderen zijn vanmiddag wezen vrijzeilen om het water een beetje te leren kennen. We waren van plan vanmiddag iedereen te laten zwemmen, maar erbblijken een paar honderdduizend kleine kwallen in het Veerse Meer een nieuw huis gevonden te hebben. Op zich schijnen ze onschuldig te zijn, maar toch…. Uiteraard hebben we wel een oplossing gevonden om af te koelen, binnen de kortste keren stond er een mega-douche!!! Bijzonder dat er vervolgens ook een mega-regenbui ontstond, gelukkig maar voor een klein kwartiertje. Op dit moment zijn de verkenners bezig met een landspel en gelijk het eiland aan het verkennen. Kortom, een mooie eerste hele dag en de stemming zit er goed in.

Your comment