Laden

Het is bijna zover. Nog een kleine week en dan vertrekken we naar het Veerse meer, het zomerkamp 2023!

Voordat het zover is moet er natuurlijk eerst geladen worden. Vletten, speedboten, het jolletje, pioniersalen, voldoende lijnen, spelmateriaal, themaspullen, alles moet aan boord en goed worden weggestouwd. Vrijdag komt daar nog de foerage bij. De bovenste vletten zijn helemaal leeggelaten om op de heenweg in te kunnen slapen.

Rond 5 uur zaterdagmiddag lag de luizenkam weer dicht en kon de mast weer naar beneden, we zijn er klaar voor.

Zorg dat je vrijdag op tijd bij ‘s-Lands werf bent, uiterlijk 18:00 uur gooien we de trossen los. Mocht iedereen al eerder aan boord zijn, kunnen de trossen eerder los en zijn we eerder vertrokken. Vandaar, verzamelen vanaf 17:00 uur!

Your comment