St.Joris kampvuur

22 april is weer onze jaarlijks St.Joriskampvuur. Hierbij zijn uiteraard alle welpen, verkenners, leiding en oud-leiding, maar zeker ook alle ouders, opa’s & oma’s, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte uitgenodigd!!! Wij zorgen voor een groot kampvuur en met z’n allen worden er liedjes gezongen en vertellen we het St. Jorisverhaal. We willen graag afsluiten met een glaasje drinken. Een let-op: Het moet wel droog weer zijn. Bij regen verplaatst het kampvuur zich (zonder echt vuur) naar binnen en daar hebben we helaas niet voldoende ruimte voor alle genodigden. In dat geval beperken we ons tot welpen, verkenners en leiding.

Laten we dus met z’n allen hopen op droog, mooi weer!

Zaterdag 22 april 2023, van 19:00-20:30uur.

Wij hopen u te zien!

Your comment