St.Joris

Omringd door onze vletten en sleepboten die nu nog op de kant liggen maar klaar zijn om te water gelaten te worden, hebben we afgelopen zaterdagavond eindelijk weer ons traditionele St.Joriskampvuur kunnen houden. Samen met alle verkenners, welpen en leiding, maar gelukkig ook veel ouders, oud leiding en bekenden van de groep!
Nieuw dit jaar was onze eigen huisband met gitaar, violen, piano en zang!
Er werden de nodige bekende liedjes gezongen afgewisseld met het St.Jorisverhaal. Extra speciaal en spannend was het voor vier welpen. Otto, Nathalie, Lucas en Matt, gefeliciteerd met jullie overgang naar de verkenners!! En dat aan het begin van het vaarseizoen.
Na het hernieuwen van de belofte hadden we nog een nieuwtje mbt het leidingteam. Oe neemt het teamleiderschap van de welpen over van onze Baloe, die zich meer op de groep in het algemeen gaat richten. Om dit een beetje zichtbaar te maken kreeg Baloe speciaal ontworpen schouderlinten opgeknoopt. Uiteraard blijven we OE de komende tijd met raad en daad bijstaan, veel succes!

Your comment