Een gelukkig 2022!!

Het afgelopen jaar is voor de Calandtroep een bewogen jaar geweest. Wat ontzettend fijn dat we in zo’n jaar zoveel steun en support hebben mogen ervaren. Met de hele leiding hebben we de schouders eronder gezet en vanuit ouders, oud leden, scouting, gemeente en bekenden hebben we een enorme boost aan steun mogen ervaren. 

Het resultaat mocht er zijn. Een scala aan bijzondere activiteiten, machtige zomerkampen, een open dag en een 18 uurs race met een fantastische sponsoropbrengst zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Voor 2022 staan er de nodige hoogtepunten op het programma. Uiteraard hebben we nog te maken met de coronamaaatregelen, maar dat weerhoudt ons er niet van het nodige aan activiteiten al voor te bereiden. Allereerst kijken we natuurlijk reikhalzend uit naar de zomerkampen. Zowel voor welpen als verkenners: Het NaWaKa!!. Daarnaast staan er al diverse activiteiten in de planning waar we nog niet teveel over gaan vertellen. Al met al een fantastisch vooruitzicht op een mooi jaar waarin de ody ook nog eens jarig is.

Wij wensen iedereen in 2022 een behouden vaart en een ruime wind met veel ‘tijd voor avontuur!’. Leiding Calandtroep.

Your comment