Laatste weken van 2021

We zitten in december en de laatste twee opkomsten van 2021 komen eraan. Aangezien de vorm van de opkomsten door de Coronamaatregelen een beetje onzeker is, willen we u graag meenemen in de ideeën rond die laatste twee opkomsten.

11/12: Zijn er normale opkomsten. Welpen en verkenners ieder op hun eigen tijdstip. In principe blijven we zoveel mogelijk buiten, mocht het heel slecht weer worden, dan gaan we naar binnen. maar met deze hoeveelheden kan dit op een verantwoorde manier.

18/12: De laatste reguliere opkomst van 2021. We gaan ervan uit dat we hier een gecombineerde opkomst draaien. Welpen en Verkenners samen. Dit kan enkel als we buiten kunnen draaien. Mocht dit door de weersomstandigheden niet lukken, dan gaan we terug naar gescheiden opkomsten op de normale tijden. Nog steeds met een heel leuk en bijzonder programma.

28/12: Er staat nog steeds een kerstkampdag gepland voor de oudste verkenners. Zij hebben hier inmiddels de benodigde informatie over ontvangen. Of deze dag door kan gaan, is helemaal afhankelijk van de maatregelen welke volgende week worden afgekondigd. We houden een vinger aan de pols en u op de hoogte.

Your comment