Spel 04/12

Het spel is ten einde. Tot volgende week!!

Helaas kan de normale opkomst morgen niet doorgaan door slecht weer in combinatie met Corona, maar dat betekent niet dat we een beetje bij de pakken neer gaan zitten. Zeker niet de dag voor Sinterklaas! Wij hebben morgen een digitale opkomst voor alle welpen, verkenners, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s vriendjes, vriendinnetjes etc.,

Om precies 11:00 uur verschijnt er op de website (https://www.calandtroep.nl) een speciale spelpagina. Op deze pagina staan 25 opdrachten. Lees op deze pagina ook goed de spelregels door. Je kunt zelf of met hulp van je team zelf de opdrachten uitkiezen en uitvoeren. Het resultaat fotografeer of film je en mail je via een speciaal e-mailadres naar ons door. Zodra wij jouw inzendingen binnen hebben, krijg je hier punten voor. Hoe meer opdrachten je uitvoert en instuurt, hoe meer punten jij of jouw team krijgt.

Het hele spel duurt van 11:00 uur tot precies 13:00 uur. Mocht je tijdens het spel vragen hebben, dan is er een teams-sessie aangemaakt. De link hiervoor staat ook op de spelpagina.

Heel veel plezier en tot morgenochtend!!

De leiding.

Your comment