Terreinonderhoud Schijf

Vandaag is er een club van 15 mensen leiding en oud leiding, partners en kinderen, naar Schijf afgereisd om daar hoognodig terrein onderhoud te gaan doen. De hele dag is er gezaagd en gehakt met als resultaat dat er totaal 14 bomen zijn omgehakt, klein gemaakt en afgevoerd.

Dit onderhoud was hoognodig,nadat we afgelopen welpenkamp tot de ontdekking kwamen dat er een groot aantal bomen de drie afgelopen warme en droge zomers niet overleefd hadden. In het welpenkamp en afgelopen herfstkamp waren er al ruim 10 bomen omgehaald. Dit was helaas niet voldoende. Om te voorkomen dat de dode bomen ongecontroleerd zouden omvallen, was het noodzakelijk dat we dit zelf zouden regelen.

Bert, Koen, Martijn (2x), Marleen, Thijs, Maureen, Menno, Richard, Thomas, Jacqueline, en alle kids enorm bedankt en hopelijk tot binnenkort!

Your comment