Open dag 2 oktober

Afgelopen zaterdag was de open dag. Ondanks het slechte weer hebben toch een groot aantal oud-leden, ouders en geinteresseerden de weg naar ‘De Schut’ kunnen vinden. we hopen toch 3 of 4 nieuwe welpen te mogen verwelkomen. Uiteraard zijn we daar heel blij mee.

Daarnaast hebben ook onze eigen leden een mooie dag gehad met allerlei spannende en uitdagende activiteiten. Wat te denken van een echte ‘Expeditie Robinson’-hindernisbaan, brandslang-spuiten, omhooggeheven worden in de mast van de Odysseus, knutselen met dennenappels van ons eigen terrein uit Schijf, noem maar op, teveel om op te noemen.

Ook enkele mensen vanuit de gemeente Rotterdam en vanuit Scouting Nederland verblijden ons zaterdag met hun bezoek. Zo was daar de voorzitter van Scouting Nederland, Jaap Boot, die zo stoer was om zich te laten ophijsen in de mast. Vanuit Scouting Nederland is er ook een filmpje opgenomen, welke komende week op social media verspreid zal worden.

Al met al een zeer geslaagde dag, waarbij we de ouders die ons hebben geholpen met opbouwen en op de dag zelf zeker niet willen vergeten. Hartstikke bedankt iedereen!!!

Your comment