Gewijzigde opkomsttijden

De komende weken zijn er gewijzigde opkomsttijden:

5 juni

Zaterdag 5 juni gaat de leiding op vaarweekeinde om te oefenen in het varen met de Odysseus en de Buts op ‘groot’ water.
Hierdoor wijzigen de opkomsttijden voor de kinderen als volgt:
– Welpen: geen wijzigingen, normale opkomst van 10:00-12:00 op de Schut.
– Verkenners: Opkomst van 10:00 uur tot 15:00 uur. Neem lunch mee!
10:15 uur vaart de Odysseus weg van de Schut naar de plas. Om 15:00 uur zijn weer terug bij het groepshuis.

12 juni

12 en 13 juni is het welpen proefkamp. Dit weekeinde gaan de welpen met de Odysseus naar de plas en zullen zij daar een nachtje blijven slapen om zo eens te kunnen ervaren wat de verkenners allemaal doen maar ook te wennen aan het kamp.
12 juni: om 12:00 uur vaart de Odysseus weg bij de Schut. Wij hopen dat we dan alle welpen en verkenners aan boord hebben. De verkenners moeten er rekening mee houden dat de Odysseus ’s middags niet terugvaart naar de Schut. Zorg dus dat je je fiets, je OV-kaart of goeie wandelschoenen bij je hebt. Je vertrekt na de troep vanaf de plas naar huis. De welpen blijven gezellig een nachtje slapen en op zondagochtend rond 10:00 uur zijn ook de verkenners die dat willen weer welkom aan de plas. We verwachten ’s middags rond 16:00 uur met de Odysseus weer aan te komen bij het groepshuis (en de verkenners die dat willen mogen nu wel mee terug varen!)

Your comment